Welcome to Arctic retro!

Welcome to my new web site and blog. I have changed name from Ovesen.net to Arctic retro and this is the new site. I am working on the content for my new site. So please be patient. In the meantime, ovesen.net is still up and running as before.

The theme is arctic because I live in the arctic 🙂

Check out https://facebook.com/arcticretro

Thanks,

Tommy

Delp Lofoten
Arctic landscape in Lofoten, Norway

3 thoughts on “Welcome to Arctic retro!

  1. Hei, Harald fra Ålesund her!

    Videoene dine er nok en av grunnene til at jeg gikk til det skritt å kjøpe en Commodore 64 nylig. Vel, det, og at det var en tilgjengelig lokalt som nesten var for god til å være sann. En 64c, i fullt fungerende stand, med b.a sd-kortleser og en Epyx fast load cartridge.

    Desverre er jeg en klomse med skrujern, og bør nok ikke en gang komme i nærheten av en loddebolt. Jeg måtte jo åpne den for å sjekke at alt var på plass, men klarte å knekke noen av tappene i casen (en av dem nærmest smuldret opp som sand!), så nå sitter den ikke skikkelig på. Den hadde aldri vært åpnet :/

    Fikk fjernet RF-skjoldet av papp, for det hører jeg at de anbefaler, og det var da så vidt innen mine manuelle ferdigheter.

    Går det an å spørre deg litt om råd? Har nok mange dumme spørsmål om kabler og vedlikehold som jeg ikke økeblikkelig finner svar på i videoene dine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please reload

Please Wait